Toimisto
Kalevankatu 26 a 16
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2912583-5
Puhelin
Myynti: Martin 045 314 0019
Web / Support: Daniil 044 974 5734
Sähköposti
Yleiset/Tarjous: Connect@dsgnrs.fi
Tuki: Support@dsgnrs.fi
Laskut: Laskut@dsgnrs.fi
Rekry: Rekry@dsgnrs.fi
Myy ja hallinnoi Omaa NFT taidettasi

Oma NFT verkkokauppa tai kokoelma

Kuumimmat NFT:t ovat olleet tavallisia JPG-kuvia, jotka ovat myyneet sadoilla tuhansilla dollareilla. Rakenna oma mallistosi ja kerrytä siitä passiivista tuloa rojalteilla. Sopii yrittäjille ja yrityksille, jotka haluavat tuotteistaa palvelunsa NFT:ksi.

Yrittäjälle

 • Tuotteista palvelusi NFT:ksi
 • Laajenna valikoimaasi & tarjoa uniikkia hyödykettä
 • Kerää rojalteita jälleenmyydyistä NFT:stä
 • Helppo hallinnoida maksut FIAT tai Cryptoissa
 • Sopii erityisesti jos olet uniikilla alalla ( Digitaiteilija, taiteilija, keräilijä jne)
 • Yritysten erikoispalvelut, digitaaliset taideteokset, jäsenyydet, erikoisjärjestelyt konsertteihin, keräilykortit...

Urheilijat & Vaikuttajat

 • Urheiljana, taiteilijana tai vaikuttajana maksat palvelusta vain myydyistä NFT kokoelmistasi
 • Hyödynnä oma brändisi ja kehitä konkreettista hyödykettä NFT:n avulla
 • Graafikko rakentaa tietyt NFT:t sopimaan imagollesi
 • Räätälöidyt NFT taideteokset sopimaan brändiisi faneille/seuraajillesi
 • Ole edelläkävijä ja tarjoa NFT:n omistajille ennenkokematon elämys
 • Tarjoa elämyksiä kuten peli-ilta fanin kanssa, tehkää taideteos yhdessä, dinneri hienossa paikassa jne. Mitä hienompi elämystä voit tarjota sitä uniikkisempi NFT on ja voit veloittaa siitä enemmän.
 • Valitse rojalti % jälleenmyynneistä
 • Esim: yritysten vip palveluihin, digitaalista taideteokset, vip klubiin jäsenyys, vip konsertin eturiviliput, jalkapallokeräilykortit, musiikki.

Oma NFT kokoelma

 • Voimme valmistaa sinulle 1 - 1000 -10000kpl NFT kokoelman
 • Graafikko tekee sinulle räätälöidyt taideteokset
 • Sopii ihan kenelle tahansa joka haluaa päästä NFT alalle
 • Mahdollisuus tienata kokoelmalla $100k - $500k
 • Opastamme sinua aivan alusta ja myynti vaiheeseen asti
Autamme sinut alkuun avaimet käteen periaatteella

NFT:t sopivat
Myös yrityksille

Jos Bored Ape Yacht Club myi apina JPG:n $200k -500 tuhannella, niin kuvittele mikä mahdollisuus sinullakin on kehittää makea mallisto jota kaikki ihailee ja alkaa tienaamaan kryptovaluuttana mitä voit myös nostaa ulos itsellesi tarvittaessa.

Jätä kaikki tekniset asiat meille! Avustamme sinua  NFT & Kryptomaailmassa. Saat omannäköisen verkkokaupan/markkinapaikan, jossa esittelet kaunista taidettasi sekä voit hallinnoida maksut suoraan hallintapaneelista.

Kaupan hoitaminen on helppoa ja saat myös koulutuksen sen käyttöön.

Tarjoamme myös NFT konsultointia jos olet vasta lähtökuopissa. Vastaamme kysymyksiisi ja avustamme kehittämään oikeanlaisen strategian tarvittaessa.

Suuren suosion saanut NFT on kerännyt valtavan määrän erilaisia taiteilijoita, artisteja ja musiikkituottajia myymään tuotoksiaan NFT-muodossa. Tällaisia teoksia ovat esimerkiksi digitaaliset taideteokset, VIP-liput konserttien eturiviin tai vaikka koripallojoukkueen digitaaliset keräilykortit. NFT mahdollistaa tämän kaiken.

NFT teknologialla on tulevaisuudessa lukemattomia käyttökohteita eri asioiden aitouden tunnistamiseen liittyen. Vain aika näyttää mihin suuntaan ne kehittyvät, mutta kryptoyhteisössä on puhuttu, että lähes kaikki alat voivat hyötyä NFT teknologian hyödyistä.

NFT on lyhyesti selitettynä digitaalinen aitoustodistus. NFT teknologia mahdollistaa erilaisten asioiden tokenisoinnin. Tokenisointi voidaan tehdä niin taiteelle, musiikille tai kiinteistöille. Yhdellä NFT:llä voi olla vain yksi omistaja, eikä kukaan voi muokata sitä tietoa lohkoketjusta. NFT teknologialla alkuperäisestä tuotteesta voi tehdä monia kopioita, mutta alkuperäinen omistaja löytyy lohkoketjun tiedoista.

NFT on joukko dataa tallennettuna lohkoketjuun. Voit verrata NFT:tä vaikka Bitcoiniin. Bitcoin tallentuu myös lohkoketjulle, mutta kukaan ei omista tiettyä Bitcoinia vaan omistat vain nimellisesti jonkun verran kolikoita. NFT on tarkoitus on taas olla uniikki, ja muuntautumaton. Vaihdettavuus termiä käytetään taloudessa, ja esimerkiksi Bitcoin on hyvin vaihdettava, sillä voit vaihtaa bitcoinin suoraan dollareiksi sekä päinvastoin. lähde

 

5 tapaa hyödyntää NFT:t yrityksessäsi

Autamme sinua muuttamaan työsi NFT:ksi!

NFT:t avaavat uusia ja jännittäviä tapoja taiteilijoille, kirjailijoille, urheilijoille, valokuvaajille ja urheiluseuroille tavoittaa laajempi yleisö ja luoda uusia tulonlähteitä.

Täydellinen NFT-palvelumme

NFT-asiantuntijayrityksenä olemme blockchain- ja NFT-asiantuntijoita ja ymmärrämme tarkalleen, kuinka NFT:t toimivat, joten käytämme näitä tietoja ja taitoja tehdäksemme kovan työn puolestasi.

Olemme niin luottavaisia NFT-palveluihimme, että emme veloita sinulta mitään etukäteen(riippuen graafisesta työstä). Ei neuvontamaksuja, ei palvelumaksuja, ei listautumismaksuja – otamme kaiken riskin, käytämme omaa aikaamme ja rahaamme projektiin ja vastineeksi otamme palkkion onnistuneen huutokaupan/listauksen lopullisesta myyntiarvosta.

Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään menetettävää ja kaikkea voitettavaa.

Jos olet tälläinen henkilö niin ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Kuinka se toimii?

1. Työsi arviointi/tarkastus
Tiimimme tarkistaa, mitä sinulla on tarjottavana ja miten se sopii NFT-markkinoille.

2. Luodaan NFT-strategia ja projektisuunnitelma
Luomme strategian ja suunnitelman, esim. mitä hyödykkeitä kuten esim Fifa peli, maalaussessio yhdessä, suunitella jotain….

3. Luodaan/Mintataan NFT:t(Create/Mint the NFTs)
Kun strategia on valmis, luomme NFT:si, mukaan lukien Smart Contractin.

4. Listataan/huutokaupataan NFTeesi  Markkinapaikalla
Kuten OpenSea

5. Markkinointi

Sinun tehtäväsi tulee jakaa linkki kokoelmaan missä NFT:t sijaitsee ja saada seuraajasi innostumaan niistä ja tavoitteena saada ne loppuunmyytyä

5. Maksu ja komission jako (voitoista)
Onnistuneen huutokaupan tai myynnin yhteydessä siirrämme sinulle varat joko Fiat- tai kryptovaluuttana.

 

Kenelle tämä sopii

 • Jos sinulla on hyvä someseuranta ja olet esim urheilija tai vaikuttaja
 • Sinulla on intoa mainostaa NFT kokoelmaa linkillä mitä jaetaan sinulle

Ota yhteyttä ja tai varaa 15 min maksuton konsultaatio

 

Esimerkkejä:

1.Andre Drummond, NBA – tarjoaa NFT lisäksi pelipaidan – Katso tästä esimerkki

 

2. Patrick Mahomes, NFT – Tarjoaa hienon NFT lisäksi muistoesineitä omasta kokoelmastaa ja signeerattuna – Katso tästä esimerkki 

Tämän taulukon pitäisi auttaa sinua valitsemalla oikean markkinapaikan.

 

Oma NFT VERKKOKAUPPA NFT COLLECTION

– Myynti markkinapaikalla(OpenSea?)

Verkkokauppa joko WordPress-pohjalla verkkokauppana josta media siirtyy NFT:ksi tai sitten suoraan lohkoketjulla toimiva verkkokauppa joka luo sinulle NFT:t helposti +Urheilijalle tai vaikuttajalle, joka tahtoo rakentaa omasta brändistä NFT:t ja luoda myös jotain henkilökohtaista kokoelmaan joka luo lisäarvoa

+ Myös yrityksille jotka haluavat tuotteistaa palvelunsa NFT:n muodossa

+ Voit hallinnoida omaa verkkokauppaa miten haluat ja luoda mallistoja miten tahdot. + Myy NFt:t avoimesti 1.8 miljoonalle käyttäjälle ja noin 2miljardia menee alustalla kuukausittain
+ Mahdollisuus rakentaa WordPressille. Yhdistetään OpenSea alustan kanssa jälleenmyntiä varten. + Voit helposti ostaa, treidata. Sopii täydellisesti jos haluat helpon vaihtoehdon jälleenmyyntiä varten.
+ Voidaan rakentaa pre-launch vaiheelle oma minttaus(julkaisu) alusta jossa yhteisösi voi ostaa NFT:t halvemmalla kuin ennekuin ne julkaistaan kaikille avoimeksi + Omista NFT:stä voit kerätä rojalteja ikuisesti kun ne on laitettu markkinapaikalle
+ Sopii: Artisteille, graafikoille, digitaalisille kehittäjille, yrityksille jotka tahtoo luoda fyysistä arvoa omille NFT:lle, hekilölle joka haluaa tienata myymällä omia töitä ja kerätä rojalteja jatkomyynneistä + Omistat kaikki työt 100% smart contractilla(sopimuksella joka todistaa sinut omistajaksi)
+ Omistat 100% verkkokauppasi ilman välikäsiä + Mahdolisuus laittaa jopa 10000 NFT:tä alustalle (OpenSea)
-Jos käyttää ulkoista markkinapaikkaa on silti keskitetyn(centralized) toimijan armoilla ellei rakenna täysin hajautetulle alustalle(decentralized) jossa oma työ ei voi ikinä mennä hukkaan jos esim tämä toimija lopettaisikin + Helpompi vaihtoehto kuin luoda aivan oma verkkokauppa, koska tavoitat niin paljon ihmisiä heti valmiilla markkinapaikalla esim ( OpenSea)
-Joudut markkinoimaan enemmän ja käyttämään näkyvyyteen resursseja – Et ikinä omista täysin alustaa koska olet markkinapaikan armoilla (esim OpenSea)
-Kuvittele avaavasi verkkokaupan. Kun avaat sen niin jotta saat ihmisiä ostamaan joudut tekemään myös töitä ja kasvattamaan seurantaa. Eli työ on vasta 50% valmiina. – Jotta fanisi, asiakkaasi ostaisivat kokoelmaasi sinun pitää myös kehittää hypeä ja panostamaan markkinointiin jotta kokoelma myy

Jos et halua panostaa omaan kotisivuun/verkkokauppaan niin sitä varten suosittelemme, että valitset valmiin markkinapaikan kuten: OpenSea. Sitä varten NFT COLLECTION paketti on parempi.

Jos haluat panostaa kotisivuun ja verkkokauppan niin suosittelemme NFT VERKKOKAUPPA avaimet käteen pakettia.

DSGNRS:lla autamme rakentamaan kiinnostava 1 -10000 NFT kokoelman. NFT kokoelmat vaativat suunnittelua myös tekijältä, mutta graafikomme avustaa alkumiitin jälkeen. Mikä on pitkän tähtäimen tavoite ja yhdistyykö siihen esimerkiksi jäsenyys faniklubille. Eli esimerkiksi NFT:n omistajana ostaja on osa jäsenyyttä ravintolaan tai faniklubia jalkapallojoukkueelle.

 

 

1. Strateginen suunnittelu
Menestyneen NFT-kokoelman lanseerauksessa suunnittelu on avainasemassa. Taide ja grafiikka ovat siistejä ja ilmeisen tärkeitä, mutta vahva suunnitelma on kriittinen.

• Ketkä ovat edustettuina hankkeessa? Edustavatko NFT:t oikeita ihmisiä vai onko kyseessä fiktioon perustuva projekti?

• Mikä projekti on? Vai treidaavatko he kortteja, gifejä, kuvia, verkkotunnuksia, keräiltäviä, videoita ym…?

• Milloin projekti julkaistaan(dropping)? Ajoitus on kriittinen. Haluat valmistaa yleisösi ja varmistaa, että he ovat valmiita projektisi julkaisuun.

• Mihin projekti julkaistaan(dropping)? Mitä alustaa käytät? Luotko oman alustasi (vaikea tehdä), hyödynnätkö avointa alustaa, kuten OpenSeaa (helppo tehdä)…

• Miksi kokoat tämän projektin? Onko se intohimoprojekti? Onko se elinikäisen työsi huipentuma? Seuraatko vain trendiä? Mikä tahansa vastaus on, voi olla tärkeää viestiä se kohdeyleisölle. VeeFriends on loistava projekti mitä kannattaa seurata.

 

2. Tee siitä eksklusiivinen
Joillakin menestyneimmistä projekteista on tarkka määrä mitä luodaan. Mitä enemmän luot sen helpommin saat luotua yhteisöä. Jos haluat super eksklusiiviset NFT:t niin luot 1kpl jokaista.

 • CryptoPunks loi 10 000 ainutlaatuista hahmoa
 • Meebits loi 20 000 ainutlaatuista 3D-vokselimerkkiä
 • Bored Apes Club tuotti 10 000 NFT:tä
 • VeeFriends on rajoitettu 10 255 tokeniin, joista monet tarjoavat ainutlaatuisen hyödyn

 

3. Markkinointi Markkinointi Markkinointi

Tässä vaiheessa pitäisi olla selvää, että markkinointi tekee projektin. NFT-maailmassa mikään ei tule noin vaan ja se on erittäin harvinaista että projektisi onnistuu olemalla markkinoimatta. Kun miljoonia NFT:itä kelluu kyberavaruudessa tällä hetkellä, on hyvä mahdollisuus, että kukaan ei tule, jos ei ole strategista markkinointisuunnitelmaa.

Tyypillisesti hyviin hankkeisiin liittyy alan vaikuttajia, jotka työntää projektia massoihin.

 • VeeFriendsin tapauksessa Gary puhuu suoraan miljoonille uskollisille seuraajille.
 • Bored Apes Clubin luojat hyötyivät Panksyn ja 888:n kaltaisten keräilijöiden valtavasta kiinnostuksesta ja tuesta, kun jokainen nappasi ja jakoi rakkauttaan kokoelmaa kohtaan Twitterissä.

 

 

4. Mene keräilytuotteiden ja sisäänrakennettujen hyödykkeiden ulkopuolelle

Vuoden 2021 alussa koimme NFT-räjähdyksen, joka toi teknologian niin julkkiksille kuin valtavirran sijoittajille. Siinä luotiin myös miljoonia NFT-taideteoksia, jotka toimivat itsenäisinä teoksina, joilla ei ollut todellista hyötyä arvon säilyttämisen lisäksi. Tämä yksittäisen teoksen omistaminen/myynti ei  ei välttämättä enää riitä. Eli sinun pitää luoda hyötyä myös omistajille.

VeeFriends on täydellinen esimerkki hyödyllisyystokeneista. Jokaisen tunnuksen mukana tulee tietty toiminto tai palkintoja, jotka liittyvät sen omistajuuteen. Uskon, että tulemme näkemään tämän tyylin putoamisen lisää tulevaisuudessa. Urheilijat, vaikuttajat ja artistit tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia uskollisille faneilleen, jotka ostavat heidän sisältöään.

Zed Runin metaversumi on samoin tehnyt fantastista työtä rakentamassa projektiin hyödyllisyyttä. Hevosten ostaminen on oikeastaan ​​vasta heidän metaversuminsa alkua. Kyky kasvattaa, kilpailla ja voittaa hevoskilpailuja tekee Zed-hevosista paljon enemmän kuin keräilyesineitä.

Jos sinulla ei ole resursseja tarjota Garyn kaltaisia ​​kokemuksia tai rakentaa metaversumia, kuten Zed, voit yksinkertaisesti tarjota lukitsematonta sisältöä jokaisen NFT-ostoksen yhteydessä. Blokkbots, tukemani projekti, on hyödyntänyt tätä ominaisuutta OpenSeassa ja saanut paljon vahvaa palautetta.

 

5.Alustalla on merkitystä

Suosittelen, että kaikilla NFT-projekteilla on oma aloitussivu/verkkosivusto ja samalla ne integroidaan OpenSeaan, kuten CryptoPunks-aloitussivu.

OpenSea on tällä hetkellä suurin NFT-aggregaattori ja sillä on merkittävästi liikennettä. On tärkeää olla läsnä alustalla ja sallia NFT:den myyntiä toissijaisena myyntinä(secondary sales). Tämä nostaa hankkeen tunnettuvuutta ja lisää transaktioiden määrää.

Voit oman kotisivun lisäksi rakentaa aivan oman verkkokaupan missä olet ns “itsenäinen toimija”.

Ihmiset ympäri maailmaa rikastuvat ja ansaitsevat miljoonia myymällä NFT:itä verkossa.

1 000 PREMIUM NFT:tä 5 000 PREMIUM NFT:tä 10 000 PREMIUM NFT:tä
Peruspohjahahmolla + ominaisuuksilla Peruspohjahahmolla + ominaisuuksilla Peruspohjahahmolla + ominaisuuksilla
Myyntipotentiaali =

$ 100 000+

Myyntipotentiaali =

$ 250 000+

Myyntipotentiaali =

$ 500 000+

 

Ylivoimaisesti myydyimmät NFT:t ovat pikselöidyt (esim. Cryptopunks-kokoelma). Yksi NFT Cryptopunk Art Style -tyylillä voidaan myydä vähintään 200 dollarilla. Kuvittele nyt, kuinka paljon tienaat, jos luomme sinulle yli 100 – 10000 näitä!

Mitä enemmän hypeä ja markkionitia kokoelma saa niin sitä paremmin ja nopeammin se myy. Jopa pre-sale vaiheessa jopa alle tunnissa.

cryptopunks

Voit kehittää joko pienen tai suuren kokoelman. Yleinen suositus on +5000 kokoelmaa hyvillä hyödykkeillä mitä tarjotaan ostajalle.

 

 

 

image

 

 

image 1

Olemme niin luottavaisia NFT-palveluihimme, että emme veloita sinulta mitään etukäteen (riippuen graafisesta työstä). Ei neuvontamaksuja, ei palvelumaksuja, ei listautumismaksuja – otamme kaiken riskin, käytämme omaa aikaamme ja rahaamme projektiin ja vastineeksi otamme palkkion onnistuneen huutokaupan/listauksen lopullisesta myyntiarvosta.

Muista:

NFT:t avaavat uusia ja jännittäviä tapoja taiteilijoille, kirjailijoille, urheilijoille, valokuvaajille ja urheiluseuroille tavoittaa laajempi yleisö ja luoda uusia tulonlähteitä.

Jätä raskas työnteko meidän tiimimme tehtäväksi

Valitse itsellesi
sopiva paketti ja tutustu lisää.

NFT KONSULTOINTI
€50/T Ensimmäinen kerta on maksuton (15min)
Opastamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi
 • Miten voin tienata & voinko nostaa rahat tililleni?
 • Onko yksityinen NFT verkkokauppa minua varten?
 • Voinko myydä esimerkiksi vain OpenSealla?
 • Miten maksut toimivat?
 • Osaanko päivittää kauppaani?
 • Millä tokenilla kauppani pitäisi toimia jotta gas feet(kryptotaksa) on pieni?
 • Mitä jos joku varastaa taiteeni? Voiko sitä tehdä?
 • Miten lähden mainostamaan? Miten voin kasvattaa yhteisöä?
 • Voiko NFT:tä ostaa ja jälleenmyydä? Miten rojaltit toimii?
Tilaa maksuton konsultointi

* Laskutetaan + ALV 24%   –  myös osamaksulla ja laskulla

NFT VERKKOKAUPPA
€2500 Hinta alkaen
Omista oma henkilökohtainen NFT verkkokauppa.
 • Koulutus kaupan päivittämiseen
 • Erittäin helppokäyttöinen & NFT:n lisäys
 • Rakennamme mieleisen ulkoasun
 • Sopii jos haluat avaimet käteen verkkokaupan
 • Rakentuu NFT markkinapaikan palvelimelle
 • Oikean kryptovaluutan valinta kaupalle(ETH/MATIC)
 • Hallitse kaikki maksut hallintapaneelista
 • Minttaus vaiheen(pre-launch) vaiheen jälkeen myydyt NFT:T näkyy OpenSealla jälleenmyyntiä varten
 • Räätälöity Wordpress NFT pohjainen verkkokauppa?
Tilaa verkkokauppa

* Laskutetaan + ALV 24%   –  myös osamaksulla ja laskulla

NFT COLLECTION
€X Hinta määräytyy taiteen ja määrän mukaan
Omista ja myy omaa 1- 10 000 NFT kokoelmaa.
 • Sopivat yritykselle mikä haluaa tuotteistaa palvelunsa NFT:ksi
 • Urheilja, taiteilijan tai vaikuttajan paketti
 • Erittäin hyvät jälleenmyynti mahdollisuudet(päätä oma komissio% jälleenmyynnistä)
 • Valmistamme 1 -10000 kpl NFT malliston sinulle
 • NFT:n laittaminen OpenSea alustalle (hinta kpl mukaan)
 • Markkinointi (erikseen)
Tilaa NFT Collectioni

* Laskutetaan + ALV 24%   –  myös osamaksulla ja laskulla

Yhteydenotto - Pyydä tarjous
Tukipyynnöt voit jättää täältä suoraan meille: https://www.dsgnrs.fi/asiakastukipyynnot/