Helsinki, Katajanokka
+358 45 663 8787
Meistä

Aloitimme kaiken vuonna 2017 Lahdesta. Meillä oli Hamid Guedran luento, josta sitten saimme idean perustaa yritys joka palvelisi ja olisi innovatiivinen. Päätimme antaa nimeksi DSGNRS [DESIGNERS] ja teimme pikaisen logon PP:llä. Vasta myöhemmin tajusimme, että voimme myös auttaa monia muita meidän taidoillamme ja päätimme ottaa opit käyttöön ja toimintaan. Meillä on ollut toimintaa pääsääntöisesti suomessa, mutta ollut myös pienimuotoisesti ulkomailla eri yhteistöiden ja projektien kautta.

Nyt 07/2018 meillä on tiimi, jonka avulla voimme rakentaa verkko-osaamisellamme palveluita, auttaa muita parantamaan löydettävyyttään sekä kehittämään liiketoimintaansa verkon kautta.

Olemme luova toimisto, joka keskittyy kehittämään kustannustehokkaita ja visuaalisesti tyydyttäviä verkkosivustoja / verkkokauppaa, logoja ja henkilökohtaista brändäystä. Olemme ammattilaisia luomaan digitaalista markkinointia sähköiseen
kaupankäyntiin, houkuttelemaan sivullesi oikeaa liikennettä sosiaalisen median, maksullisen markkinoinnin tai orgaanisen SEO:n kautta.

DSGNRS tarjoaa verkkosivustoja jotka erottuvat. Tarjoamme lisäksi muutakin kuin pelkkää muotoilua. Rakennamme myös kaiken intuitiivisen arkkitehtuurin avulla, joka ohjaa käyttäjää oikein sivustolla ja auttaa konvertoimaan sivullasi vaikkapa ostokseen tai leadiin. Verkkosivustosi on oltava älykkäästi suunniteltu
noudattamaan tuotemerkkiäsi ja edustamaan yritystäsi.

Perustaja
Daniil Korobkov
Emme vain rakenna verkkosivustoja, rakennamme sivustoja, jotka myyvät.
MEIDÄN MISSIO

Haluamme luoda digitaalisen jalanjäljen.

  • Kotisivut kaikkille laitteille
  • Uudistaa vanhat ja tuoda esille nykyaikaisuus
  • Visuaalisesti kaunista muotoilua
  • Parantamaan yritysten näkyvyttä digitaalisessa maailmassa
  • Houkutella  oikeata kohdennettua liikennettä
  •  PPC(pay per click)-, näyttö- ja uudelleenmarkkinointikampanjoita
  • Perinteinen SEO
  • Suunnitella oma brändi identiteetti
DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät
Duuniexpo
Project Manager

Daniil suunnitteli ja tuotti verkkosivuston Lahden työmessuille ja lopputulos oli täydellinen. Tuloksena oli siisti ja puhdas verkkosivusto. Sivu edustaa DuuniExpos-kuvaa kaikin tavoin. Se on nuori ja raikas. Pakettiin kuului myös ylläpito, joten halutut muutokset päivitettiin nopeasti.

ed b2
www.edgarzindoga.fi
Edgar Zindoga - Fitness Guru

Valtava kiitos todella hyvälle ystävälleni Martinille verkkosivusta! Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssasi!

Perusarvot

DSGNRS:ssä haluamme luoda ja kehittää mielenkiintoisia asioita, tavata mielenkiintoisia ihmisiä, innostaa muita tekemään loikan kohti tuntematonta ja osoittamaan muille, että kaikki on mahdollista, vain pienellä omistautumisella.

SOME
Kasvattamalla instagram, facebook ym. tiliesi seuraajamääriä myös liiketoimintasi kasvaa ja luotettavuus paranee. Hallitsemme työkalut, jotka kasvattavat näkyvyyttäsi. Autamme myös automatisoimaan some-kanaviasi.
Digi Markkinointi
Online markkinoinnilla kasvatamme liikennettä, parannamme löydettävyyttä sekä kasvatamme liiketoimintaa erilaisilla työkaluilla, jotka tiimimme hallitsee. Opetamme myös niiden käyttöä asiakkaillemme.
Verkkokehitys
Rakennamme responsiivisia kotisivuja, verkkokauppoja wordpress, modx, shopify tai html pohjaisilla alustoilla.
Graafinen Suunnittelu
Luomme myös logoja, bannereita, liikkuvia videoita ja kustoimoitua skaalatuvaa grafiikkaa joka projektissa.
The right team for your project
we love what we do
KYSY LISÄÄ / OTA YHTEYTTÄ

Tiimimme on kasvanut, laajentunut ja kehittynyt vuoden aikana.

miika hiltunen dsgnrs
Miika Hiltunen
Digi Guru

Miika on vastuussa Google & Facebook markkinoinnista.

+358 40 1459905
alex origillar
Alex Origillar
Account manager

Alex hallitsee myynnin ja uusasikashankinnan. Hän tuo tiimiin monen vuoden myynti sekä markkinointi kokemusta.

+358 45 2644444
Hanna Heinikainen
Account manager

Hanna on vastuussa myynnistä, uusasiakashankinnasta sekä asiakkuuksien hoitamisesta.

+358 400 186 133
Jonathan Paul
Valokuvaus

I love creating supernatural visual photos that cannot be explained in words. Pictures are my words. Check my instagram or here for more photos.

Evgenii Sverchkov
Web Developer, SEO Manager

I’m a very responsible and accurate person. I have nine years of SEO experience in team- and individual work and participated in many online projects (national and international), some of them I created from the beginning.

Having a maths background, I also have skills in analysing of users’ behavior and based on that I suggest and realise improvements of web projects. Nowadays I am working mostly as a SEO Specialist and Project Manager and learning Google Adwords more deeply to be good at all aspects of digital marketing. I like what I am doing and I am improving my personal and professional skills and knowledge constantly.