Toimisto
Kalevankatu 26 a 16
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2912583-5
Puhelin
Myynti: Martin 045 314 0019
Web / Support: Daniil 044 974 5734
Sähköposti
Yleiset/Tarjous: Connect@dsgnrs.fi
Tuki: Support@dsgnrs.fi
Laskut: Laskut@dsgnrs.fi
Rekry: Rekry@dsgnrs.fi
Back

Miten hyödyntää covid-19 aikaa ja rakentaa oma verkkokauppa?

 

Product ideas to sell right now 02 jpg

 

Näinä haastavina aikoina lukuisista syistä jotkut yrittäjät taistelevat yrityksistään ja joutuvat miettimään henkilöstön lakkauksia. Jotkut jopa hakeutuvat konkurssiin.

Mutta mikäli olet nettikaupan omistaja tuo COVID-19 pandemia sinulle mahtavia mahdollisuuksia ottaa johtorooli markkinoilla ja lisäämään tuottoja merkittävästi.

 

Miten voit tehdä tämän? Meillä on siihen vastaus!

 

Miten pelastaa yritys COVID-19 pandemian aikana ja saada se menestymään?

 

Ensiksi puhutaan koronaviruksesta ja miten se voi vaikuttaa sinun nettikauppaan.

Koska COVID-19 kuuluu koronaviruksiin on kohtuullista muistaa SARS-CoV

SARS-CoV on vakava viruksen aiheuttama hengitystiesairaus joka tunnistettiin vuonna 2003 ja levisi maailmanlaajuiseksi kuten COVID-19 tekee.

SARS-CoV epidemian aikana useat maat joutuivat karanteeniin. Tämä tarkoitti vakavasti haastavia aikoja heidän talouteen, Isoille ja pienille yrityksille jne. Se oli näinä aikoina kuin internetyhtiö jätti alibaba oli aloittelemassa.

 

Kun ihmisiä Kiinasta, Vietnamista ja muutamasta muusta maasta oli karanteenissa teki alibaban työntekijät töitä kotoa. Yhtiön johto pelkäsi SARS-Cov:in negatiivista vaikutusta koska monet yhtiöt joutuivat konkurssiin. Mutta pienen ajan jälkeen alkoi vahva kasvu. Ollessaan pieni yhtiö Alibaballe osui lottovoitto lupaavilla ideoillaan.

 

Tämä johtui siitä että karanteenissa sekä yrittäjät että heidän mahdolliset asiakkaat eivät voineet lähteä pois kotoa.

 

Tästä johtuen uusi myyntipaikka alibaban lanseeraamana oli ainoa tie ulos tilanteesta: Yrittäjät laittoivat tuotteensa myyntiin tällä myyntipaikalla jolloin asiakkaat saivat mahdollisuuden ostaa haluamiaan tuotteita lähtemättä kodistaan.

Täydellistä eikö?

 

Se oli tärkeä ajankohta SARS-CoV epidemian vastaiseen taisteluun alibabalta. Ja tämä oli Alibaban alku, joka tänään on yksi johtavista internetyhtiöistä. 60miljardin dollarin arvoinen.

 

Joten miksi et sinäkin aloita omaa verkkokauppa tai johda jo olemassa olevaa uudelle tasolle? Nyt on korkea aika auttaa ihmisiä maailmanlaajuisesti COVID-19 pandemian vastaisessa taistelussa. Samalla voit helposti rakentaa taloudellisen imperiumin itsellesi!

 

 

COVID-19 Pandemian takia monet maat ovat tällä hetkellä karanteenissa. Tämän lisäksi on monia syitä miksi monet ihmiset eivät voi lähteä kotoaan ostamaan tarvitsemiaan tuotteita.

Mutta miten sinä voit nettikaupan omistajana hyötyä tästä tilanteesta? hanki oikeat tuoteideat mitä myydä!

Uusia tuoteideoita mitä myydä COVID-19 pandemian aikana

 

Puhutaanpa tarkasti siitä mitä tehdä jotta voit käyttää Koronavirus pandemian hyötyjä nettikaupassasi, mutta myös auttaa ihmisiä maailmanlaajuisesti COVID-19 taistelussa.

Tänä päivänä monien maiden asukkaat eivät voi tehdä reissuja kauppoihin. Joten on korkea aika sinulle antaa heille mahdollisuus saada mitä he tarvitsevat tilaamalla sen sinun nettikaupastasi!

 

Mikäli puhumme trendaavista tuotteista myydä joista on korkea kysyntä kun ihmiset joutuvat olemaan kotona pitkän aikaa, ovat monet tuotteet joko työhön tai viihteeseen liittyviä.

 

 

Joten tässä on 5 kategoriaa ja 78 eniten myyvää tuotetta jotka tulevat olemaan lupaavimmat tuotteet sinun nettikauppaan COVID-19 pandemian aikana.

 

  1. Toimisto huonekalut

 

Tänä päivänä monet tekevät töitä kotoa. Tästä syystä on hyvä idea myydä nettikaupassa toimiston huonekaluja.

 

Toimisto tuolit

office furniture 2 min jpg

Toimisto pöydät

office furniture 3 min

  1. Urheiluvaatteet ja lisävarusteet

 

Miten hyödyntää pitkään kotona istumista? Tietysti, Nyt on korkea aika panostaa itseesi! Tästä syystä johtuen, urheiluvaatteet ja eri lisävarusteet ovat korkeassa kysynnässä tänään!

 

Yoga

yoga min

Fitness

fitness min

  1. Pelailu lisävarusteet

 

Ja miten teini ikäiset viettävät vapaa-aikaa kotona? Useimmiten he pelaavat videopelejä kellonympäri!

 

Pelikonsolit 1

gamepads min

Pelikonsolit 2

game consoles min

 

 

  1. Lelut

Sääntönä, ei ole yhtä vaikeaa pitämään itsesi kiireisenä kuin lapsesi. Tästä syystä olisi mahtava bisnesidea ottaa tämä huomioon ja myydä leluja!

 

Lasten lelumatot

playmats min

Opettavaiset pelit

educational toys min

  1. Ruuanlaitto välineet

Monissa maissa maailmalla ovat suurin osa ravintoloista suljettuna ja ihmisillä ei ole mahdollisuutta palkita itseään maukkailla ruuilla. Tästä syystä yksi suosituimpia ideoita kotona pysyvien kesken on ruuanlaitto!

 

Ruuanlaitto välineet

cooking tool sets min

Leivontavälineet

bakeware min

Yhteenvetona

 

COVID-19 pandemian sekä joidenkin muiden asioiden takia tänä päivänä maailma muuttuu. Ja mikäli sinä et halua haaskata aikaa vaan ottaa tilanne hyödyksesi niin tämä on täydellinen aika sinulla aloittaa oma verkkokauppasi!

 

Samaan aikaan, tarjoamme sinulle ilomielin eniten lupaavien tuotteiden myynti ideoita sinun verkkokauppaan COVID-19 pandemian aikana. Tämä on sinun mahdollisuus saada oma yrityksesi,100% itsenäisyys ja luultavasti rakentaa oma rahallinen imperiumi niin kuin Alibaba teki hetken aikaa sitten.

 

Jos et tiedä vielä miten voisit startata oman verkkokaupan ja tehdä töitä kotoa niin ota yhteyttä:

Martin.G 045 663 8787 tai martin@dsgnrs.fi <3

martingembege
martingembege

1 comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *