tuotetunnus (SKU) 4569HZ-3-1-1.
Avainsanat tuotteelle

KOTISIVU FULL KK

199,00 / kk ja 265,00 aloitusmaksu

Tarjoamme joustavia ja edullisia verkkosivujen suunnittelu kuukausipaketteja, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Olemme täällä tarjoamassa huippuluokan sivustoja pienyritysten omistajille, kuten sinä. Olemme yhdistäneet erinomaisia ​​palveluja yksinkertaisiin ja edullisiin suunnitelmiin. DSGNRS kuukausittainen web-suunnittelupaketin ominaisuuksia ovat mm. hosting, optimointi, päivitykset, päivittäiset varmuuskopiot,  24/7 turvallisuusvalvonta ja suorituskyvyn viritys muiden palvelujen välillä. Valitse alla oleva suunnitelma ja hanki osittain optimoitu sivusto 30 työpäivän kuluessa.

 

Full paketti tarjoaa sinulle kattavamman valikoiman kuin premium tai basic paketti. Eli jos sinulla on selkeästi lisätoiveita ja siihen sisältyy integraatioita, extranet, kielivaihtoehtoja, yksilöllisiä lisäsivuja niin tämä on sellainen paketti minkä valitsisit.

Tällä paketilla takuulla erotut kilpailijoista, sillä se takaa sinulle voittaja sivut aivan varmasti. Jos tahdot kevyemmät ja pelkistetymmät sivut niin valitse basic paketti.

Tarjoamme premium tasoisia kotisivuja, verkkokauppoja tai yhdistelmiä molemmista. Jos olet vielä epävarma mitä tarvitset niin ota yhteyttä. Mutta mietimme miellämme kanssasi oikean ratkaisun tarpeisiinne. Pidämme huolta, että liiketoimintasi näyttää ja sujuu hyvin myös verkossa! Suunnittelemme, asennamme sekä tarvittaessa myös koulutamme sinut.

Toiminta:

 1. Valitse paketti
 2. Täytä kickoff lomake
 3. Nauti uusista sivuista

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KOTISIVU FULL KK”

Panostamme mahdollisimman puhtaaseen ja toimivaan koonaisuuteen joka palvelee koodissa sekä backendissä ja käyttäjää. Rakennamme sivuja jotka ovat käytettävyydeltään myös helppoja, mutta näyttäviä.

 • Pyrimme mahdollisimman puhtaaseen koodiin
 • Responsiiviset sivustot, jotka näyttävät hienolta myös mobiilissa
 • AINA osittain hakuoptimoidut kotisivut
 • Helppo päivittää jos tahtoo itse sen tehdä
 • Ylläpito-paketti, jossa käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia päivityksestä vaan huolehdimme siitä 100%
dsgnrs- martin- daniil

Olemme DSGNRS.  joka keskittyy kehittämään kustannustehokkaita ja visuaalisesti tyydyttäviä verkkosivustoja / verkkokauppaa, logoja ja henkilökohtaista brändäystä. Olemme ammattilaisia luomaan digitaalista markkinointia sähköiseen
kaupankäyntiin, houkuttelemaan sivullesi oikeaa liikennettä sosiaalisen median, maksullisen markkinoinnin tai orgaanisen SEO:n kautta.

DSGNRS tarjoaa verkkosivustoja jotka erottuvat. Tarjoamme lisäksi muutakin kuin pelkkää muotoilua. Rakennamme myös kaiken intuitiivisen arkkitehtuurin avulla, joka ohjaa käyttäjää oikein sivustolla ja auttaa konvertoimaan sivullasi vaikkapa ostokseen tai leadiin. Verkkosivustosi on oltava älykkäästi suunniteltu
noudattamaan tuotemerkkiäsi ja edustamaan yritystäsi.

D

SGNRS takuu takaa sen, että pidät kotisivuistasi. Tarjoamme 2 ilmaista isoa muutosta jos et ole tyytyväinen (ovh. 100€).

Saat kaikki palvelumme aina 100% Tyytyväisyystakuulla.

Voit olla varma, että kotisivusi tulevat toimimaan hyvin ja palvelevat yritystäsi hyvin. Voit myös tilata yksityishenkilölle tai muuten vain omalle projektille.

dsgnrs helsinki martin daniil

Koitamme pitää tyylittelyt, nykyaikaisina ja mobiiliystävällisinä. Haluamme, että jokainen kotisivu kertoo sen yrityksen tarinan ja voi edustaa hvyin. Tänä päivänä hyvät kotisivut silti palvelevat erittäin suuresti mobiilissa, kun isompi % selailee kiireessä niin pidämme siitä huolta, että sivut ovat responsiivisia sekä mobiiliystävällisiä uusimilla selaimilla.

Katso täältä lisää töitä: portfolio.

MIKSI VALITA TÄMÄ PAKETTI?!

T
ämä paketti sopii erityisesti yrityksille jotka haluavat räätälöidä kotisivut uudelle levelille. Elikkä kotisivuissa saattaa olla integraatiota, extranettiä, kotisivut useammalla kielellä ym. Eli sivun rakennus todetaan tavallisia kotisivuja vaikeammaksi. Haluamme luoda premium paketissa visuaalisesti hienommat ja tietenkin projektiin menee myöskin enemmän aikaa kuin basic paketissa.
Isoin ero on, että basic paketti on käyntikortti sivusto tyylinen paketti joka on kevyempi kuin premium paketti.

Miksi tilata kotisivut meiltä ?

DSGNRS luo yrityksellesi nykyaikaiset, tyylikkäät, erottuvat ja asiakkaitasi palvelevat kotisivut jotka vauhdittavat liiketoimintaasi!
 • Graafiselle ilmeelle tyytyväisyystakuu
 • Ohjelmoinnille toimivuustakuu
 • Teemme aina responsiiviset verkkosivut
 • Toteutukset sinulle sopivalla sisällönhallintajärjestelmällä
 • Verkkosivujen suunnittelua yli 5v kokemuksella
 • Kokemusta suomalaisista ja ulkomaalaisista asiakkaiden palvelemisesta
 • Kaikki palvelut saman katon alta

PROJEKTIMME

Perusta Verkkokauppa Shopifylla – Ilmainen kokeilu

Palvelintila käyttöösi – ilmainen domain

Ota yhteyttä

Sinulla on hyvä yritys, etkö tarvitsisi edustavat sivut myös ?

DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät
Duuniexpo
Project Manager

Daniil suunnitteli ja tuotti verkkosivuston Lahden työmessuille ja lopputulos oli täydellinen. Tuloksena oli siisti ja puhdas verkkosivusto. Sivu edustaa DuuniExpos-kuvaa kaikin tavoin. Se on nuori ja raikas. Pakettiin kuului myös ylläpito, joten halutut muutokset päivitettiin nopeasti.

ed b2
www.edgarzindoga.fi
Edgar Zindoga - Fitness Guru

Valtava kiitos todella hyvälle ystävälleni Martinille verkkosivusta! Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssasi!