tuotetunnus (SKU) 4569HZ-3.
Avainsanat tuotteelle

KOTISIVU BASIC KK

99,00 / kk ja 165,00 aloitusmaksu

Tarjoamme joustavia ja edullisia verkkosivujen suunnittelu kuukausipaketteja, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Olemme täällä tarjoamassa huippuluokan sivustoja pienyritysten omistajille, kuten sinä. Olemme yhdistäneet erinomaisia ​​palveluja yksinkertaisiin ja edullisiin suunnitelmiin. DSGNRS kuukausittainen web-suunnittelupaketin ominaisuuksia ovat mm. hosting, optimointi, päivitykset, päivittäiset varmuuskopiot, 101 WordPress-videot, 24/7 turvallisuusvalvonta ja suorituskyvyn viritys muiden palvelujen välillä. Valitse alla oleva suunnitelma ja hanki täysin optimoitu sivusto 30 työpäivän kuluessa.

 1. Valitse kk maksu tai kertasumma
 2. Valitse alta mitä tahdot kotisivuille
 3. Nauti uusista kauniista sivuistasi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KOTISIVU BASIC KK”

Panostamme mahdollisimman puhtaaseen ja toimivaan koonaisuuteen joka palvelee koodissa sekä backendissä ja käyttäjää, onpa sitten kyseessä yksityishenkilön sivusto tai kotisivut yritykselle. Rakennamme sivuja jotka ovat käytettävyydeltään myös helppoja, mutta näyttäviä.

 • Pyrimme mahdollisimman puhtaaseen koodiin
 • Responsiiviset sivustot, jotka näyttävät hienolta myös mobiilissa
 • AINA osittain hakuoptimoidut kotisivut
 • Helppo päivittää jos tahtoo itse sen tehdä
 • Ylläpito-paketti, jossa käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia päivityksestä vaan huolehdimme siitä 100%
dsgnrs- martin- daniil

Olemme luova toimisto, joka keskittyy kehittämään kustannustehokkaita ja visuaalisesti tyydyttäviä verkkosivustoja / verkkokauppaa, logoja ja henkilökohtaista brändäystä. Olemme ammattilaisia luomaan digitaalista markkinointia sähköiseen
kaupankäyntiin, houkuttelemaan sivullesi oikeaa liikennettä sosiaalisen median, maksullisen markkinoinnin tai orgaanisen SEO:n kautta.

DSGNRS tarjoaa verkkosivustoja jotka erottuvat. Tarjoamme lisäksi muutakin kuin pelkkää muotoilua. Rakennamme myös kaiken intuitiivisen arkkitehtuurin avulla, joka ohjaa käyttäjää oikein sivustolla ja auttaa konvertoimaan sivullasi vaikkapa ostokseen tai leadiin. Verkkosivustosi on oltava älykkäästi suunniteltu
noudattamaan tuotemerkkiäsi ja edustamaan yritystäsi.

D

SGNRS takuu takaa sen, että pidät kotisivuistasi. Tarjoamme 2 ilmaista isoa muutosta jos et ole tyytyväinen (ovh. 100€).

Saat kaikki palvelumme aina 100% Tyytyväisyystakuulla.

Voit olla varma, että kotisivusi tulevat toimimaan hyvin ja palvelevat yritystäsi hyvin. Voit myös tilata yksityishenkilölle tai muuten vain omalle projektille.

dsgnrs helsinki martin daniil

Koitamme pitää tyylittelyt, nykyaikaisina ja mobiiliystävällisinä. Haluamme, että jokainen kotisivu kertoo sen yrityksen tarinan ja voi edustaa hvyin. Tänä päivänä hyvät kotisivut silti palvelevat erittäin suuresti mobiilissa, kun isompi % selailee kiireessä niin pidämme siitä huolta, että sivut ovat responsiivisia sekä mobiiliystävällisiä uusimilla selaimilla.

Katso täältä lisää töitä: portfolio.

MIKSI VALITA TÄMÄ PAKETTI?!

T
ämä paketti sopii erityisesti yrityksille jotka haluavat persoonallisen lopputuloksen kohtuullisella hintalapulla. Sinulle ei jää teknisiä huolia domainien, sähköpostien ja julkaisun kanssa hoidettavaksi, ratkaisut sisältyvät hintaan. Jos tahdot vähän enemmän räätälöintiä sekä hienompaa designia niin valitse kotisivupaketti Premium.

Miksi tilata kotisivut meiltä ?

DSGNRS luo yrityksellesi nykyaikaiset, tyylikkäät, erottuvat ja asiakkaitasi palvelevat kotisivut jotka vauhdittavat liiketoimintaasi!
 • Graafiselle ilmeelle tyytyväisyystakuu
 • Ohjelmoinnille toimivuustakuu
 • Teemme aina responsiiviset verkkosivut
 • Toteutukset sinulle sopivalla sisällönhallintajärjestelmällä
 • Verkkosivujen suunnittelua yli 5v kokemuksella
 • Kokemusta suomalaisista ja ulkomaalaisista asiakkaiden palvelemisesta
 • Kaikki palvelut saman katon alta

PROJEKTIMME

Perusta Verkkokauppa Shopifylla – Ilmainen kokeilu

Palvelintila käyttöösi – ilmainen domain

Ota yhteyttä

Lue mitä mieltä muut ovat

DuuniExpo ja Yrittäjyyspäivät
Duuniexpo
Project Manager

Daniil suunnitteli ja tuotti verkkosivuston Lahden työmessuille ja lopputulos oli täydellinen. Tuloksena oli siisti ja puhdas verkkosivusto. Sivu edustaa DuuniExpos-kuvaa kaikin tavoin. Se on nuori ja raikas. Pakettiin kuului myös ylläpito, joten halutut muutokset päivitettiin nopeasti.

ed b2
www.edgarzindoga.fi
Edgar Zindoga - Fitness Guru

Valtava kiitos todella hyvälle ystävälleni Martinille verkkosivusta! Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssasi!