Kotisivujen kuukausipaketit

”Tarjoamme premium tasoisia kotisivuja, verkkokauppoja tai yhdistelmiä molemmista. Jos olet vielä epävarma mitä tarvitset kun teet tilausta valitse palvelu ja voit suoraan valikoida mitä haluat ostoskoriin ja näet hinnat.  Mutta mietimme miellämme kanssasi oikean ratkaisun tarpeisiinne. Pidämme huolta, että liiketoimintasi näyttää ja sujuu hyvin myös verkossa! Suunnittelemme ja asennamme sivustosi ja tarvittaessa myös koulutamme sinut niiden käyttäjäksi. ”

Tarjoamme joustavia ja edullisia verkkosivujen suunnittelu kuukausipaketteja, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan. Olemme täällä tarjoamassa huippuluokan sivustoja pienyritysten omistajille tai niille jotka tahtovat pilkkoa paketit fiksummin itselleen. Olemme yhdistäneet erinomaisia ​​palveluja yksinkertaisiin ja edullisiin suunnitelmiin. DSGNRS kuukausittainen web-suunnittelupaketin ominaisuuksia ovat mm. hosting, optimointi, päivitykset, päivittäiset varmuuskopiot,  24/7 turvallisuusvalvonta ja suorituskyvyn viritys muiden palvelujen välillä. Hanki osittain optimoitu sivusto 30 työpäivän kuluessa.

Jos kuukausittainenkotisivupaketti ei ole mitä etsit, niin tutustu alta tarkemmin projekti kohtaisiin kertaluonteisiin kotisivujen suunnittelupalveluista.

Edgar zindoga dsgnrs
99,00 / kk ja 165,00 aloitusmaksu
Finnish Forest Tours
149,00 / kk ja 215,00 aloitusmaksu
199,00 / kk ja 265,00 aloitusmaksu

WordPress – Sivustomme avulla voit helposti hallita omia sisältöjäsi selaimella. Voit luoda ja päivittää omia sisältöjäsi ilman erityisiä koodaustaitoja.

Responsiivinen, sivusto muuttaa mittakaavan käytettävän näytön koon mukaan, sopeutuu esimerkiksi mobiilinäkymään.

Koulutus, henkilökohtainen koulutus ohjaa sinua käyttämään Admin-alustaa. Käymme läpi kaikki perusasiat joita sinun täytyy muokata sivustollasi.

Google Analytics, asennamme sinulle ohjelman josta näet todelliset tilastot sivustostasi. Halutessasi monipuoliset tilastot voidaan saada myös graafisina malleina.

SEO, sivut optimoidaan osittain Googlelle tai muille hakukoneille. Tarvittaessa voimme myös opettaa teitä luomaan optimoidun sisällön.

Sosiaalinen media, on avain, jonka avulla voimme luoda kauniin aloitussivun. Se muuntautuu, houkuttelee liikennettä ja ohjaa käyttäjät myös tutustumaan omaan sosiaaliseen mediaasi.

– Sivustoa helppo päivittää

– Ylläpito-paketti, jossa käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia päivityksestä vaan huolehdimme siitä 100%

– Online-markkinointi, joka tuo kohdennettuja asiakkaita sinulle

– Responsiiviset sivustot, jotka näyttävät hienolta myös mobiilissa

  • WordPress
  • ModX
  • Shopify
  • WooCommerce
  • Shopify
  • E-commerce
  • Dropshipping
  • Alidropship
  • Finnish / worldwide Commerce
Wordpress kotisivut
Verkkokaupat
Maksullinen markkinointi

Kun Web-sivut toimivat teknisesti oikein, asiakkaat voivat käyttää niitä helposti ja tuottavat lisämyyntiä.

Asiakkaasi todennäköisemmin siirtyvät sivustoosi ja pysyvät siellä pidempään kun verkkosivut toimivat nopeasti.

On tutkittu, että yhden sekunnin ylimääräinen viivästyminen sivuston latausajoissa kasvattaa asiakkaiden poistumista sivustolta 7 prosenttia. Tätä et halua, me panostamme sivustosi tekniseen toteutukseen huolellisesti jotta se toimii optimaalisesti kaikissa laitteissa.

Miksi kk maksu-kotisivustot sopivat pienille yrityksille?

Nykypäivänä kuukausimaksut-sivustot ovat tulossa suosituiksi monien pienten yritysten omistajien keskuudessa verrattuna verkkosivuston kokonainhinta paketteihin. On monia syitä siihen, miksi kannattaa harkita kuukausittaista verkkosivujen suunnittelua. Tarkastellaan, miksi sinun pitäisi liittyä muiden yrittäjien kanssa, jotka ovat valinneet kuukausittaisen verkkosivujen suunnittelupaketin.

Täysin hallittu

Rakennamme kaikkia sivustoja WordPressillä. Niin kauan kuin uusit kuukausittaisen verkkosivustosi tilauksen, suojaamme, valvomme ja korjaamme jatkuvasti sivustoasi. Asiakkaille, jotka ovat tilanneet  basic paketin, jotkut palvelut eivät koske sinua. Esimerkiksi  sisällön muokkaus ja muotoilu. Basic paketissa ei myöskään sivujen luominen sisälly hintaan. Jos haluat nauttia täydellisestä hallinnoinnista ja olla stressaamatta niin harkitse Premium tai jopa FULL pakettia.

Turvallisuuden seuranta

Verkkosivujen turvallisuus on erittäin tärkeää, kun kyse on yrityksen verkkosivusta. Joka päivä tuhansia sivustoja hakkeroidaan. Kuukausipakettimme on pidetty tämä mielessä. Tarjoamma SSL sekä HTTPS salauksen kotsivuille, sen lisäksi parhaimmat tietoturva ohjelmistot suojaamassa sivustoasi. DSGNRS asiakkaiden verkkosivujen turvallisuus tulee ensin. Sivustosi kattaa WordPress tietoturvaohjelmat. Rakennamme turvallisia ja sivustoja yrityksille.

Alhaiset käynnistyskulut

Kuukausittaiset verkkosivustopaketit on suunniteltu helpottamaan jokaisen halukkaan yrityksen omistajaa saamaan vankan online-läsnäolon ja kasvattamaan liiketoimintaansa tuntematta taakkaa maksaa kerran sivustostaan. Kuukausitilaus web-suunnittelupakettiimme eivät ole vain edullisia, vaan ne ovat paljon arvokkaampia verrattuna muihin verkossa tarjottaviin suunnitelmiin.  Verkkosivuston käyttäminen on kallista, mutta jaamme kustannukset ja helpotamme pienyritysten omistajien aloittamista. Meidän kallein kuukausittain maksettava verkkosivujen suunnitelma on vain 199€/kk. Vastaava sivusto voi maksaa sinulle helposti 5000€++.

Nopeampi suunnittelu ja kehitys

Kehitämme kaikki WordPressilla. Olemme tehneet WordPress-kehitystä jo vuosien kokemuksella ja toimitamme verkkosivuston n.30 työpäivän kuluessa. Kuulostaa siistiltä? Se on. Kun olet tilannut sivuston niin täytä kickoff lomake niin päästään samantien vauhtiin.  Jos etsit nopeaa, mutta korkealaatuista verkkosivujen suunnittelua ja kehitystä yrityksesi verkkosivustolle, tilauspohjaiset kuukausittaiset web-suunnittelusuunnitelmat ovat paras mahdollinen ratkaisu. Jos haluat lisää räätälöintiä, voit valita tavalliset paketit jollaoin saat räätälöiödyn tarjouksen tai keskustella kanssamme.

Kuukausittainen tekninen tuki

Jos et ole koskaan hoitanut verkkosivustoa ennen, et todennäköisesti tiedä, miten sivustot toimivat. Verkkosivusto saattaa olla toiminnassa ja yhtäkkiä se ei enää toimi ollenkaan! Kuukausittainen ylläpito kattaa ja poistaa stressit siitä ettei sivusto saata toimia.  Kun valitset premiumin tai full paketit niin saat ylläpidot niiden mukana.  Asiakkaat pääsevät aina sivustollesi ja sivu toimii moitteettomasti 24/7.  Olemme asiantuntijoita palvelimen hallinnoinnissa, WordPress-suorituskyvyn ylläpidossa, tietokannoissa,  WordPress-haittaohjelmien poistamisessa, monipuolisten sivustojen luomisessa, WordPress-sivustojen vahvistamisessa…

Palvelintilalle asennus

Asennamma kotisivut suojatulle palvelimelle ja se kuuluu palveluun. SSL salaus, Tilastot(Tutustu paremmin sivustosi vierailijoihin. Katso, mistä he tulevat ja kuinka kauan he sivustollasi viipyvät), Paljon palvelin tilaa sähköposteille myös, blogi ominaisuus, SSH ja FTP( Pidä tiedostosi turvassa, kun siirrät ne verkkosivustollesi. Käytä salattuja yhteyksiä ja haluamaasi FTP-asiakasohjelmaa), PHP ja MariaDB tietokanta (voit tietenkin halutessasi ohjelmoida kehittyneitä verkkosivustoja. Käytä tietokantaa ja alkuunpääsyyn tarvittavia työkaluja ohjauspaneelin kautta. Valmiina ohjelmoimaan), rajaton määrä tilejä, webmail, IMAP ja POP3, Virus- ja roskapostisuodatin, DNS-hallinnointi, Anycast DNS….

Kuukausipaketin sisältö

Tarjoamme täydelliset paketit kotisivuille. Tilattuasi ja täytettyäsi kickoff lomakkeen niin saat sivusi n 30 arkipäivän aikana. Jos sinua ei kiinnosta kuukaittaiset paketit niin voit valita täältä itsellesi räätälöidyt paketit tai ottamalla meihin yhteyttä.

Kotisivu Basic / kk
€99
165,00€ aloitusmaksu
1-5 sivua
Yksinkertainen ulkoasu
Osittain hakuoptimoitu
HTTPS ja SSL turvallisuus verkkosivustolle
Rajattomat mailit
Asiakas tuottaa sisällön
Basic lisäosat (0€)
Instagram tilin luonti
Facebook tilin luonti
1 tarkastus/muutos
HOT
Kotisivu Premium / kk
Paras kokonaispaketti *
€149
215€ aloitusmaksu
10 sivua
Räätälöity kotivu
Mukautetut bannerit ja kuvitukset
Google Analytics
Luomme sopivan grafiikan verkkosivuille
Asiakas tuottaa sisällön
Sosiaalisen median integraatiot
+ 1 kieli
Instagram tilin luonti
Facebook tilin luonti
Online booking system
2 tarkastusta/muutosta
Logo
Miniverkkokauppa valmis
Ads tilin luonti + auditointi
HTTPS ja SSL turvallisuus verkkosivustolle
Basic ylläpito (35€)
FULL
Kotisivu FULL / kk
All inclusive
€199
265€ aloitusmaksu
+ 10 sivua
Täysin räätälöity kotivu
Mukautetut bannerit ja kuvitukset
Google Analytics
Luomme sopivan grafiikan verkkosivuille
Asiakas tuottaa sisällön
Sosiaalisen median integraatiot
+ 2 kieltä
Instagram tilin luonti + 3 postausta
Facebook tilin luonti
Online booking system
4 tarkastusta/muutosta
Logo
Miniverkkokauppa valmis
Ads tilin luonti + auditointi
Lisäosien asennus + käyttöönotto
5 hakusanaa per sivu
HTTPS ja SSL turvallisuus verkkosivustolle
FULL ylläpito (65€)
Työprosessimme
01. VUOROVAIKUTUSTA ASIAKKAAN KANSSA
Otamme sinuun yhteyttä ja arvioimme tarpeitasi. Sitten lähetämme sinulle dokumentin tai tarjouksen projektista.
02. design & develop
Tiimimme suunnittelee sivustosi ulkoasun ja prototyypin, joten sinulla on mahdollisuus nähdä ja esittää kommentteja ennen projektin viimeistelemistä.
03. testi ja toimitus
Asennamme verkkosivustosi verkkotunnuksellesi ja esittelemme valmiin sivuston sinulle. Kun olet hyväksynyt sivuston, testaamme ja julkaisemme uuden verkkosivustosi.
04. tuki
Tarjoamme täyden tuen asiakkaillemme. Sähköpostilla, puhelimella tai livekokouksilla. Annamme teknisen koulutuksen myös siitä, miten sivustoja päivitetään.
Ota meihin yhteyttä

Palvelu

Basic kotisivuPremium KotisivuBasic/Premium VerkkokauppaMarkkinointi kampanjaGraafinen suunitteluYhteistyöMuu

Suostun antamaan tietoni, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä myöhemmin.